Rabo ClubSupport Actie

Iedereen die ons via de Rabo ClubSupport Actie heeft gesteund bedankt voor jullie stem! Heel erg blij mee! 👍😀

Rabo ClubSupport Actie

Brassband Eensgezindheid doet mee aan de Rabo ClubSupport Actie.

Van 27 september t/m 11 oktober 2019 kunnen leden van de Rabobank op ons stemmen. Met deze actie steunt de Rabobank clubs en verenigingen bij jou in de buurt. Wij willen ons als Brassband blijven ontwikkelen, zodat wij aantrekkelijk blijven voor alle leeftijden en nog lang in de regio muzikaal actief kunnen zijn. Dus elke stem is geld waard! Kunnen wij rekenen op die van jou? Kijk dan snel op www.rabobank.nl/clubsupport  Let op, met een rekening bij de Rabobank ben je niet automatisch lid. Om je stem uit te kunnen brengen moet je lid worden. Lidmaatschap is gratis: https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/lid-worden/


Wij hopen op jouw stem. Alvast bedankt!

Vakantie voorbij, instrument uit de kast!

De vakantie is voorbij en we zijn weer stevig aan het reperteren voor onze komende concerten! Ben je benieuwd naar onze Brassband? Kom dan een keer luisteren of meespelen! We repeteren wekelijks op donderdagavond van 20.00 uur tot 22.30 uur onder leiding van dirigent Gertjan Loot in ons eigen verenigingsgebouw, Zandweg 19, 1531 AJ te Wormer. Tot snel!!

Parkfestival

Op zondagmiddag 30 juni laten we van ons horen bij de Parkmuziekmiddag in het Agathepark in Krommenie. De muziekkoepel midden in het park staat in combinatie met mooi zomerweer garant voor een topmiddag waarbij zes orkesten van zich laten horen. Dit keer staat Eensgezindheid o.l.v. Alexander Zwaan. De toegang is vrij, de drankjes prima betaalbaar. We zien jullie graag!

Tijd: 12:30 - 17:00 u.

Locatie: Agathe Park, Parklaan 3–20, 1561 CM Krommenie

 

Trilveenfestival

Op 25 mei deden we mee aan het Trilveen festival In Den Ilp. Op nu naar het laatste optreden in dit muzikale seizoen, te weten het Parkfestival op zondag 30 juni.

Concert in samenwerking met Louis Swing Orchestra

Op zondag 10 februari bieden wij de bezoekers ons tweede gezamenlijke optreden met Louis Swing Orchestra, zie verder bij “kalender”

21 oktober 2018:

Concert in De Stoomhal in samenwerking met koor Over De Dijk. Meer informatie: zie “Kalender”.

8 juli 2018: Parkfestival Krommenie

Op zondag 8 juni a.s. treedt Brassband Eensgezindheid op bij het Parkfestival in Krommenie (locatie: Agathepark muziektent, Parklaan, Krommenie). Samen met een vijftal andere orkesten worden de aanwezigen getrakteerd op een gevarieerd programma en prachtige muziekmiddag. De volgorde van optredens is als volgt:

12.30 uur opleidingsorkest Onderling Genoegen Krommenie

13.00 uur Brassband Eensgezindheid Wormer

13.45 uur Crescendo Assendelft

14.30 uur Saens Harmonie Orkest Assendelft

15.15 uur Hoornse Brassband

16.00 uur Groot orkest Onderling Genoegen Krommenie

26 mei 2018: deelname aan het Trilveenfestival in Den Ilp

Trilveen

Op zaterdag 26 mei a.s. verzorgen wij de ouverture van het Trilveenfestival in Den Ilp (zie ook bij “kalender”). Het Trilveenfestival is een doorlopend 'festival'. Er treden in totaal 8 orkesten op die elk 30 minuten muziek verzorgen. De zaal is zo ingericht dat het mogelijk is voor de luisteraar om met een hapje en drankje naar de orkesten te luisteren. Naast het luisteren naar orkesten, zal er ook een solistenprijs door de publieksjury worden bepaald. Publiek speelt hierbij een sleutelrol! Er zal een grote loterij zijn met tal van grote prijzen mede mogelijk gemaakt door diverse sponsoren en leden van Muziekvereniging de Eendracht.

Naast Eensgezindheid treden ook de volgende orkesten op: OG Krommenie, Zaandijks fanfare corps, Crescendo Oostzaan, Exelsior Oostzaan, Fanfare corps Zuiderwoude, Afsluiting fanfare de Eendracht uit Den Ilp

 

11 februari 2018: Optreden in De Stoomhal in samenwerking met de Louis Swing Orchestra

Op zondagmiddag 11 februari a.s. treden wij op in De Stoomhal in Wormer waar wij u in samenwerking met de Louis Swing Orchestra (http://www.louisswingorchestra.nl) op een prachtige muziekmiddag trakteren.

De Louis Swing Orchestra brengt een swingend muziekprogramma om op te dansen, naar te luisteren of bij weg te dromen. U kunt genieten van een repertoire uit de 20'er tot en met de 50'er jaren, uitgevoerd door een bezetting die bestaat uit strijkers, blazers en een ritmesectie. Het orkest speelt o.a. Amerikaanse swing, Franse chansons en Nederlandse en Duitse amusementsmuziek.

Kaarten kunnen vanaf heden worden gereserveerd bij het secretariaat van Brassband Eensgezindheid (secretaris@bbewormer.nl). 

Meer nieuws over het programma kaartverkoop e.d. treft u aan bij ''kalender'' op deze website.