Kerstconcert 19 december 2021

Kerstconcert BBE & Zang en vriendschap 

19 december 2021 in Protestantse Kerk, Noordeinde 20, Wormerveer

Aanvang 15:00 uur

Kerk open voor publiek 14:30 uur.

 

 

Concert in samenwerking met Louis Swing Orchestra

Op zondag 10 februari bieden wij de bezoekers ons tweede gezamenlijke optreden met Louis Swing Orchestra, zie verder bij “kalender”

21 oktober 2018:

Concert in De Stoomhal in samenwerking met koor Over De Dijk. Meer informatie: zie “Kalender”.

8 juli 2018: Parkfestival Krommenie

Op zondag 8 juni a.s. treedt Brassband Eensgezindheid op bij het Parkfestival in Krommenie (locatie: Agathepark muziektent, Parklaan, Krommenie). Samen met een vijftal andere orkesten worden de aanwezigen getrakteerd op een gevarieerd programma en prachtige muziekmiddag. De volgorde van optredens is als volgt:

12.30 uur opleidingsorkest Onderling Genoegen Krommenie

13.00 uur Brassband Eensgezindheid Wormer

13.45 uur Crescendo Assendelft

14.30 uur Saens Harmonie Orkest Assendelft

15.15 uur Hoornse Brassband

16.00 uur Groot orkest Onderling Genoegen Krommenie

26 mei 2018: deelname aan het Trilveenfestival in Den Ilp

Trilveen

Op zaterdag 26 mei a.s. verzorgen wij de ouverture van het Trilveenfestival in Den Ilp (zie ook bij “kalender”). Het Trilveenfestival is een doorlopend 'festival'. Er treden in totaal 8 orkesten op die elk 30 minuten muziek verzorgen. De zaal is zo ingericht dat het mogelijk is voor de luisteraar om met een hapje en drankje naar de orkesten te luisteren. Naast het luisteren naar orkesten, zal er ook een solistenprijs door de publieksjury worden bepaald. Publiek speelt hierbij een sleutelrol! Er zal een grote loterij zijn met tal van grote prijzen mede mogelijk gemaakt door diverse sponsoren en leden van Muziekvereniging de Eendracht.

Naast Eensgezindheid treden ook de volgende orkesten op: OG Krommenie, Zaandijks fanfare corps, Crescendo Oostzaan, Exelsior Oostzaan, Fanfare corps Zuiderwoude, Afsluiting fanfare de Eendracht uit Den Ilp

 

11 februari 2018: Optreden in De Stoomhal in samenwerking met de Louis Swing Orchestra

Op zondagmiddag 11 februari a.s. treden wij op in De Stoomhal in Wormer waar wij u in samenwerking met de Louis Swing Orchestra (http://www.louisswingorchestra.nl) op een prachtige muziekmiddag trakteren.

De Louis Swing Orchestra brengt een swingend muziekprogramma om op te dansen, naar te luisteren of bij weg te dromen. U kunt genieten van een repertoire uit de 20'er tot en met de 50'er jaren, uitgevoerd door een bezetting die bestaat uit strijkers, blazers en een ritmesectie. Het orkest speelt o.a. Amerikaanse swing, Franse chansons en Nederlandse en Duitse amusementsmuziek.

Kaarten kunnen vanaf heden worden gereserveerd bij het secretariaat van Brassband Eensgezindheid (secretaris@bbewormer.nl). 

Meer nieuws over het programma kaartverkoop e.d. treft u aan bij ''kalender'' op deze website.